Pahoittelen kun olen ollut paska ihminen enkä ole päivittänyt tarpeeksi ja nytkin kun päivätän, laitan vain keskeneräisiä ja värittömiä merkintöjä jotka on vieläpä vanhoja.

Tässä kaksi vanhinta:

Sitte vähä jotain uudempaa, nimittäin viime viikolla olin Hesassa Nekoponia kattomassa ja tässä pari (keskeneräistä ja paskaa) merkintää sieltä.

Viimeisen ruudun Suspun on piirtänyt Neko itse kuin hän silloin aamulla koki hänet näkevänsä järkytyksensä lomassa.

Sitte vielä angstia ku Kauhajoki on paska paikka:

Nyt ne mulot on päättäny yhtäkkiä sulkee sieltä SEITTEMÄN kyläkoulua. En ihmettele jos jokku kakarat haluu ampuu ittensä ja kaverinsa ku päättäjät on jotain munapäitä jotka piittaa vaan lyhyen tähtäimen rahansäästöstä eikä niitä kiinnosta selkeesti niiden kakaroiden hyvinvointi. Haluaisin tykätä kotipaikkakunnastani, mutta en vaan voi ku siä on kaikki vähintäänki yhtä perseestä ku kaikkialla muuallaki.

SITTE loppukevennykseksi vähä pornoo teille kaikille. Ku en tiä mihin laittasin näitä Photoshop-kokeilujani XDD Photarilla on kiva piirtää vammasia poseja kun aina voi painaa Ctrl-Z. Mutta sitte ku olin piirtäny, en enää jaksanu keskittyy värittelyyn. Eikä linetkää oo siistit, mutta siksi ne onki täällä vaan. Saa nauraa.