Hieman unohdin viime päivityksen yhteydessä laittaa viä tämän kuvan!!

Okei, nyt se on siinä, sitten sarjisfestareihin.

Joo... Vika merkintä on aika paska eikä tilanne ees menny noin oikeesti ku Suspu meni piirtään ton mun puolesta eikä se tienny mistää mitää. Oikeesti siis menin johonki Suomen mangakat-paneeliin yhtäkkii keskusteleen Anna stenmanin ja Nina Von Rüdigerin kanssa enkä oikeen ees tienny mistä piti puhuu mut kai se hyvin meni tai jotain. Sainpahan vähä näkyvyyttä Team Pärvelölle lolol.

Edit: OIKEESTI SUSPU ON PARAS JA KIVOIN MUT SE EI VAAN OLLU PAIKALLA SILLON KUN MUT TONNE PANEELIIN PYYDETTIIN NIIN SE EI VOINU TIETÄÄ YHYY!! OIKEASTI HERRAANI KIITÄN SIITÄ KUN HÄN NIIN ARMOLLISESTI PIIRSI MERKINTÄNI LOPPUUN KUN ITSE OLIN PASKAMAHA ENKÄ JAKSANUT UUH AAH SUSPU ON NIIN IHANA JA MOE JA HÄNEN LUONAAN SAIN OLLA VIELÄ TOISEN YÖNKIN AH KAIKKI MENKÄÄ HÄNTÄ ARVOSTAMAAN HÄNEN BLOGIINSA JOKA LIENEE MAAILMAN PARAS BLOGI HIEMAN EN MALTA OOTTAA ETTÄ SUSPUKI PÄIVITTÄÄ BLOGIAAN KUN FANITAN SITÄ MELKEIN YHTÄ PALJO KU JAAKKOAAAAA!!!

Mutta saattepa tähän loppuun viä ylihienon kuvan jonka ihana Seittilelu piirsi DEVONISTA!! Mun Devon-kokoelmani senku kasvaa:

Uuh aah, onpa hän ihana jes! Piirtäkää kaikki mulle kauniita ja ihania Devoneja että saan niillä kotonani seinäni tapetoida ja olla onnellinen ja sitten teen niistä yhden ison Devon-kollaasin jota voin palvoa päivästä toiseen voih <3