Höhöö tein upean ja eeppisen tarinani loppuun. Hugo sanoi siitä hyviä kommentteja jotka kirjoitin ylös sketsikirjaani, mutta sitten annoin koko kirjan Keijjolle enkä enää muista mitä se sanoi. Mut se oli kaunista ja eeppistä. Mutta voin kertoo mitä mun skanneri teki. Se kaatui kun skannasin tätä. Että mielipide sekin sinänsä.

Sitten lisää sohjoa <3

JATKOA viime postauksesta.

Viime postauksessa tapahtunutta:

William on juuri aloittanut uuden koulun kun hän tapaa mystisen nuorukaisen, Devonin. Heidän välillään on selkeästi alsuta asti jotain erityistä, mutta mitä? Siitä William ottaa nyt selvää kun hän sukeltaa syvemmälle tunteidensa saloihin. Onko edessä vuosisadan rakkaustarina vai pelkkä yksi suuri ja karvas pettymys?

HUOM tämä on sarjiksen toinen osa, eka osa on täällä: LINKKI DESU

EDIT: Siis mitvit, jossain välis ku editoin yks sivu putos pois ;A; Lisäsin SORIIII

Ohhoh, yksi tiedosto oli 100px leveempi ku toiset hups.

Ja niin se tarina loppui... Paitsi ettei loppunut. Koska Raakel sanoi että kun teen tällästä kakkaa niin monta sivua, kohta kaikki luulee etten osaa parempaa, niin tekaisin nopeesti vähä järkevämmän vikan sivun että kaikki tajuu että osaan mä muutaki...

Ja se vika sivu on musta söpö ;___;

Ei mulla varmaan muuta tällä erää... Toivottavasti oli ihkua. Mulla oli. (Ps. Huomaatteko virheen tos tokavikas ruudus, Willin ponnari katoo hetkeksi XD)

Hieman pitääs varmaan piirtää seuraavaksi taas perinteisempää kuvapäivistä kun oon vaan piirtäny tälläsii pikasarjiksii ihan kiljoona sivua. Kattoo ny mitä teen. Sanokaa mitä TE haluisitte että tekisin? Lisää tälläsiä tajunnanvirtapikasarjiksia vai ihan kuvapäivistä tai kenties luonnoksia?? 8D