Mun olis pitäny jaksaa piirtää kuvapäivistä, mutta arvatkaa vaan oonko ehtiny millään 8D;; No, vastaus on että en oo. Mutta kuitenki, laitan anteeksipyynnöksi muutamia keskeneräisiksi ikuisesti jääneitä sarjakuvia, joita piirtelin viime kesänä huvikseni.

Tässä sarjiksessa testailin vähän silmien piirtämistä eri tavoilla. Kokeilin tollasta pelottavan "realistista" tapaa. Ja totisesti se oli pelottavaa. Liian pelottavaa että olisin uskaltanu jatkaa piirtämistä.

Ja tässä tällänen turha sarjis, jossa Suspun hahmo Jaakko seikkailee hahmoni Dominikin kanssa. Tuokin tehtiin viime kesänä ilman sen suurempaa suunnitelmaa, joten en jaksanut koskaan tehdä loppuun ilman kunnon ajatusta.

JA SITTEN mun pitää viä MAINOSTAA!

Eli huomenna Team Pärvelö lähtee Limingasta kohti Helsinkiä ja menemme Manga-café Amaihin laittamaan kasaan Sarjakuvaoriginaali-näyttelyämme. Paikanpäälle saa tulla jo perjantaina (eli huomenna) katselemaan miten yritämme epätoivoisesti saada sivuja seinille, tai sitten käydä omassa rauhassaan katsastamassa paikan ennen joulua, sillä joulun tienoilla näyttely puretaan ja sen jälkeen on vähän myöhäistä mennä katsomaan.

Lisäksi nyt viikonloppuna on Helsingissä Tsukicon ja Team Pärvelö on myös siellä taidekujalla pöytänsä kanssa. Tulkaa ihmeessä sinnekin tapaamaan meitä ja muistakaa ottaa mukaanne luonnoskirjanne niin laitan teidät piirtämään mulle ja mä piirrän teille <3 (No okei, ei oo pakko piirtää, saa tulla muuten vaankin.)

Laitanpa tähän lopuksi vielä hienon esittelysivuni jonka tein ns. portfolio-kansioomme joka tulee myös paikanpäälle näyttelyyn:

Ei kai tässä muuta kuin että toivottavasti nähdään Tsukiconissa <3