Meinasin tehä viä tästäki päivää merkinnän mutku en ehtiny piirtää sitä viä ja nyt mua huvittaa laittaa tänne näitä paskoja sarjiksia ku tykkään niistä vähä liikaa ja haluun että voin laittaa ne ees johonki että voitte nauraa. Mut laitetaas alkuun mun muka-sarjispäikkäri, jossa kyl vaan aloin selittää paskaa siitä yhestä evo-emosta.

Vähäkö oon salaa ylpee ku nekopon vihaa Devonia, ku tein sen alunperin sellaseksi että kaikki vois vihata sitä, mut sit ihastuin sen luuseriuteen vähä liikaa ja sit kukaa muukaa ei oikeen erityisesti oo inhonnu sitä, mutta Neko pelasti!!

Ja sitte sitä sarjista mitä lupasin. Täs on eka yksi minkä tein tänää musteella ja pensselillä. En laittanu viä dAhan vaikka ehkä laitanki myöhemmin jos kehtaan. En vaan oo ihan varma ku se ei oo musta kauheen ylihieno.

Sit tässä vaan linkit muutamaan muuhun sarjikseen:

Minuutissa tusseilla piirretty verinen mössö-sarjis.

Teinpä manselfilleni Heikki-Pekalle siskoon joka perustuu (ylläripylläri) veljeeni.

Aika homo juttu.

ja viimeisenä mutta ei kauheen vähäsenä

Eeppinen sarjis vuodelta 2006 paskana valokuvana!

Nii, ja sitte lisäsin tohon sivulle taas yhen linkin jossa lukee Rumia Rumuuksia. Siä on just sitä mitä otsikkoki kertoo, joten jos ei tykkää jostain... rumuuksista nii ei kannata kattoo. Ei ne ny NIIN pahoja oo, mutta varotan silti.

Ps. Ranska se vaan näyttää hyvältä vaikka tohon kirjottais mitä, eikö totta?